JÓGA KLASICKÁ   

Cvičenie je rozdelené do trojpolhodinových blokov,ktoré tvoria prvky hathajógy, kundalíny jógy a relaxačných techník.Dokonalé uvoľnenie tvorí záver hodiny a vedie k dokonalému uvoľneniu tela aj mysle.

Je vhodná aj pre tých, ktorí jogu nikdy necvičili.Pri joge je potrebné počúvať svoje telo, rozsah cvičení sa aplikuje len do toho rozsahu, kým nespôsobuje výraznú bolesť.Po čase a pravidelnom cvičení sa jednotlivé svaly a bloky uvoľnia a sme  pružnejší. Ak sa dokážeme uvoľniť v mysli, je to niekoľko násobný úspech, nakoľko práve tá nám blokuje najviac energií v tele.
Netreba sa zahlasovať dopredu, prídite, platí sa pred cvičením 3,-eur, pohodlné oblečenia a karimatka je samozrejmosťou:0)

Miesto:  Nové Zámky, Roľnícka 13, 2 posch. – v pondelok  a piatok o 18.30,( v septembri od 19.00)  opäť od septembra .  účasť sa odporúča vopred nahlásiť mailom, sms, fb, mobil….

 

TEHOTENSKÁ JÓGA 

Je vhodná pre mamičky od 3 do 7 mesiaca, v závislosti od fyzického stavu a zdravia. Jóga je zamera ná na vnútornú rovnováhu, posilnenie panvy, chrbta a pružnosti, uvoľnenie strachu a napätia, nastoleniu pocitu pohody a mentálneho spojenia sa s bábätkom. Môže pomôcť uvoľniť strachy z pôrodu, napätie, problémy a psychické bloky, ktoré sa negatívne odrážajú na panve, bedrových stavcoch a jej vnútorných orgánoch a v  konečnom stave aj na samotnom pôrode. Navyše vedomé mentálne spojenie s embryom mu poskytuje plynulé prepojenie s matkou, jej vedomými pocitmi, zvyšuje pocit bezpečia a pripravuje bábätko na samotný pôrod a kontakt so svetom.

1.hod. fyzické asány, pránické cviky, mentálná vedomá práca-telo-maternica-plod(dieťa). V prípade záujmu poslať meno, kontakt-mobil a záväzný súhlas s účasťou. Teším sa na každú mamičku  :0), je potrebné sa vopred nahlásiť!

Roľnícka  13, NZ – termín DOHODA podľa počtu záujemnkýň- odporúča sa po ukončenom 3.mesiaci tehotenstva, je potrebná krátka konzultácia, preto je potrebné sa vopred informovať a zahlásiť. 

zahájenie – január 2024

PARTNERSKÁ JÓGA

Partnerská jóga je individuálne zameraná a pozostáva zo špeciálne zostavených asán,pri ktorých sa partneri dotýkajú kontaktných zón tela. Vďaka tomu si vzájomne prenášajú ženský a mužský princíp a prostredníctvom svojich energií sa nalaďujú sa na vzájomné vibrácie. Okrem iných pozitívnych reakcií nastáva partnerská harmónia, celková psychická pohoda a duševná blízkosť partnerov.

K dobrým výsledkom je dôležitá pravidelnosť, preto odporúčam seminár na 3 mesiace.Viac sekcia partnerská jóga.

Roľnícka 13, 2 posch. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na 0903 306 387, medicor.kg@gmail, fb, kde sa dozvedia všetky potrebné a bližšie informácie.

! Kto má zdravotný problém či pociťuje bolesť, alebo by len rád vyskúšal pozitívne účinky poskytujem 20 min.kvantová terapia počas relaxácie na joge, cena je 7,-eur.Nakoľko sa viem venovať v daný deň len jednej osobe, je potrebné sa včas zahlásiť !

JÓGA PRE DETI ( 6 – 12 rokov, v závislosti od vyspelosti dieťaťa je možný aj nižší vek)

Intenzívna jóga s individuálnym zameraním na max.7 detí v skupine. Jóga  prebieha  1x do týždňa počas dvoch mesiacov pre intenzívnejší účinok. Každému dieťaťu je venovaná max.pozornosť pri vykonávaní jednotlivých asán a správnosti cvičenia v pokojnej atmosfére s krátkou relaxáciou,meditáciou.

Deti treba obliecť pohodlne (tepláky, legíny), dievčatá by mali mať zopnuté vlasy.Podložky na cvičenie sú k dispozícii.

Jógové cvičenia pôsobia na celkový zdraví vývoj deti na úrovni duchovnej, emočnej a fyzickej. Nenáročnou aktivitou a postupným uvoľnením zvýšia svoju pohyblivosť a pružnosť,rozprúdia energiu vo svojich energetických dráhach, pôsobia na svoj centrálny nervový systém, upokoja sa, oddýchnu si fyzicky aj psychicky a už v rannom veku si pripravia základy k zdravému duševnému vývoju a poznaniu. Deti si osvoja správne držanie tela,naučia sa správnemu a zdravému dýchaniu a získajú mnoho zaujímavých a pozitívnych informácií.

Je možné zakúpiť „Darčekové poukážky“ pre 2 osoby na partnerskú jógu

Prípadne si ako darček môžete objednať numerologickú osobnostnú analýzu, aj pre novonarodené deti – ako kľúč k hlbšiemu chápaniu ich osobnosti. Poukážky je možné zakúpiť osobne, prosím vopred nahlásiť.