S blížiacim sa koncom leta, návratom detí do školy a s končiacimi sa prázdninami je rastúca potreba zvýšenej energie viac než pochopiteľná nielen pre rodičov, ale aj pre deti pre ich naštartovanie optimálnej a prirodzenej výkonnosti . Ale skôr, než siahnete po druhej či tretej šálke kávy, odporúčame lepšie riešenie: NES Health’s Energy Infoceutical – zvyšuje energiu dostupnú pre fyzickú aktivitu, psychiku a celkové elektromagnetické pole tela.

Môže to byť užitočné, aj keď ste všeobecne energeticky vyčerpaní v dôsledku chronického ochorenia, duševného vyčerpania, stresu, vystavenia toxickým látkam, podvýživy alebo zlého dýchania.
Energy a ED1 infoceutical poskytuje tú najprirodzenejšiu a čistú energiu priamo zo ZDROJA prostredníctvom holografických a fotónových informácií priamo do pola bunky bez rozdielu umiestnenia – jednoducho tam, kde to telo najviac v danej chvíli potrebuje.
DAY infoceutikal poskytuje telu podporu pri práci s hydratáciou, ako aj zásobovaním tkanív vodíkom a kyslíkom. Môže vyvolať pocit, že ste počas dňa viac „bdelí“. Zodpovedá výlučne mnohým pozitívnym emóciám pre optimistický a energický výhľad počas dňa. V ideálnom prípade použite tento Infoceutical krátko po východe slnka alebo skoro ráno po prebudení. Môže pomôcť v boji proti problémom so sezónnou afektívnou poruchou v dôsledku obmedzeného slnečného žiarenia počas jesene a zimy. Tiež pomáha pri ranných depresiách a problémoch s adaptáciou.

Obnovená energia v čistej forme kdekoľvek a kedykoľvek, bez chémie, kontraindikácií a vedľajších účinkov:))