Na Zem prichádzajú veľmi silné transmutačné energie a pre mnohých je ťažké ich prijať ( mocná transmutácia a dosiahnutie novej úrovne!) . Je však potrebné vydržať, aby sme sa obnovili a transformovala sa celá planéta a my spolu s ňou.
Ak sa z vás zrazu začne valiť negatív, na ktorý ste dlho zabudli, potom sa vaše najhlbšie vrstvy vyčistia, čím sa vytvorí priestor pre ešte viac Svetla, takže začnete na Zemi svietiť a svietiť ešte silnejšie.
Ak máte pocit, že ste stlačený na zem, sploštený, nohy sa vám sťažujú, znamená to, že sa vaša škrupina rekonfiguruje, potom sa stane zriedkavejšou, pretože sa vaše ľahké telo aktívne formuje.
Ak pociťujete enormnú únavu bez zvláštneho dôvodu a ste priťahovaní k spánku, keď ste zvyčajne v tomto čase vždy plní síl, potom sa s vami robí veľmi chúlostivá práca, vedomie sa rozširuje a aktivujú sa interné kódy.
Ak niektorá časť vášho tela bolí a zároveň cítite vibrácie po celom tele, akoby vo vás prúdil prúd, prúdia cez vás silné prúdy energie, znamená to, že na týchto miestach energia preráža vnútornou stagnáciou a blokuje.
Ak je vaša hrudník v plameňoch, bolia vás v tejto oblasti rebrá, akoby srdce chcelo vyskočiť z hrudníka, cítite teplo v srdcovom priestore, potom sa aktivuje vaše posvätné Božské Srdce, aby ste sa otvorili bezhraničnej Láske.
Ak vaše tretie oko vibruje a horí, bolesť v hlave medzi obočím, bolesť, potom nastal čas, aby ste videli jemný svet. Vaše jemné videnie je aktivované.
Tieto a mnohé ďalšie príznaky nás menia .
Ako si môžete pomôcť prijať veľké prúdy svetla, ak spôsobujú fyzickú bolesť, malátnosť a slabosť?
Tri hlavné postupy pomáhajú najviac:
Prúd svetla.
Len čo sa budete cítiť emocionálne, psychicky alebo fyzicky chorí, okamžite si zapamätajte, že ste najčistejším prúdom Svetla, a predstavte si to. Cítite sa ako v prúde! Udržujte tento tok svetla a určite sa budete cítiť oveľa ľahšie ( v toku svetla celý deň)
Vnútorné vyžarovanie.
Tiež, ak cítite fyzické ochorenie, vyjde z vás negatív a nemôžete sa s ním vyrovnať, potom začnite svietiť, len sviette, sviette pre celý svet, akoby ste boli božskou lampou a obrovský prúd Svetla je vylieva sa z teba. Tento ľahký a veľmi jednoduchý postup vám pomôže veľmi rýchlo ( Ako sa rýchlo dostať z negativity?) .
Zlúčenie so Zemou.
Táto prax tiež veľmi pomáha. Ak máte pocit, že je ťažké dostať sa cez vysokú energiu vo vašom vnútri, dôjde k silnému očisteniu jemnohmotných tiel a všetko negatívne vyjde najavo, potom si len spomeňte na Matku Zem a spojte sa s ňou. Ľahnite si na zem, na podlahu alebo na posteľ a vnímajte, ako vy, ako korene stromov, zachádzate hlboko do zeme, splývate s ňou s veľkou vďačnosťou a láskou, akoby ste sa vracali domov. Matka Zem z vás vytiahne všetku nízku energiu, uzdraví a naplní vás vitalitou ( Spojte sa s matkou Zem) .