Skutočné pocity lásky a uznania za vaše telo vyjadrujú pozitívnu správu obsahujúcu základné signály na udržanie života, ktoré vedú k vynikajúcemu zdraviu. Naproti tomu účasť na pocitoch skazy a zúfalstva, osamelosti, bezmocnosti, popretia, hnevu, odporu, žiarlivosti, chamtivosti a strachu vyjadruje negatívne posolstvo, ktoré podporuje nesúlad vo fyzických funkciách tela. Negatívne postoje majú nepriaznivé účinky. Hnev a nenávisť sú najškodlivejšie emócie, pretože uzatvárajú tok energie životných síl do tela.

Schopnosť dávať a prijímať lásku vo všetkých jej rozmanitých odtieňoch nádhery je skutočným kľúčom k uzdraveniu, pretože je to forma emocionálneho vyjadrenia, ktorá najviac podporuje život.

Rozhodnutie prijať najvyššiu zodpovednosť za vytvorenie svojej životnej skúsenosti vás posilní k dosiahnutiu stavu duševnej jasnosti a fyzickej vitality. Na niekoľko okamihov stíšte svoju myseľ a po chvíli hlbokého a rytmického dýchania zvážte túto dôležitú otázku: Je svet nebezpečným miestom strachom alebo je to veľké dobrodružstvo plné príležitostí na prebudenie duchovnej sily a prekonanie stanovené obmedzenia?

Váš základný pohľad na život je zakorenený vo vašich základných presvedčeniach a tieto viery načrtávajú podmienky vašich skúseností elektromagnetickým vtlačením poľa existencie do vašich očakávaní. Všetky vaše viery majú silný vplyv na vaše zdravie, pretože to, ako sa cítite o sebe a o celom svete, priamo ovplyvňuje funkcie a operačné systémy vašej fyzickej formy. Pamätajte, že vaše pocity sú vždy spojené s vašimi presvedčeniami – to, ako sa cítite, je výsledkom toho, čomu veríte. Bez ohľadu na to, čomu veríte, vaše telo bude v podstate nasledovať vaše najvnútornejšie príkazy – či už budete vysielať myšlienkové vzorce skazy a zúfalstva alebo tie, ktoré obopínajú živé zdravie.

Máte na starosti svoju fyzickú formu a stav vášho zdravia je priamym odrazom vášho vnútorného sveta myšlienok, pocitov a emócií. A práve v týchto arénach vnímania bude mať veľké duchovné uzdravenie hlboký dopad.

Je dôležité pochopiť, odkiaľ pochádzajú obmedzujúce koncepty týkajúce sa povahy tela. Väčšina myšlienok sa učí už vo veľmi mladom veku. V maternici sú deti vo veľkej psychickej súvislosti s oboma genetickými rodičmi, bez ohľadu na blízkosť otca. V krvi sa ukladajú nevýslovné generácie vzorcov rodinného správania; viery a postoje každého rodiča sú dieťaťu pred narodením dobre známe.

Malé deti rozvíjajú svoju myseľ testovaním, modelovaním a napodobňovaním vstupov z okolitého fyzického, mentálneho a duchovného prostredia. Keď sa naučené správanie odvíja od učenia, ktoré udržuje pocit bezmocnosti pri ovládaní zdravia vášho tela, tieto myšlienky zasadia skoré semená skazy, ktoré sa zakorenia a prerastú do viery pochybností a zúfalstva,,

Sila návrhu je medzi lekárskymi vedami dobre známa. Napriek tomu je možné jeho negatívne aplikácie ľahko zistiť pri neúnavných varovaniach o ochrane pred škodlivým žiarením alebo pri potrebe očkovania, ktoré sú skutočne toxickými chemickými koktailmi. A hrobové a predzvesťové oznámenia vždy pomahajú príchod každoročnej chrípkovej sezóny. Choroba je teraz veľká vec. Milióny ľudí sa vystrašia na rôzne stupne choroby a smrti a prispievajú k obchodovaniu so strachom, pretože ich naučili popierať spojenie medzi mysľou a telom.

Otupujúce a nepochybné prijatie danej lekárskej prognózy môže prameniť z rôznych základných vier; všetko sa však zredukuje na silnú vieru v osobnú bezmocnosť, ktorú je možné vyjadriť nasledovne:

„Kto som, aby som spochybnil lekársku autoritu? Čo ja viem? Moderná medicína má všetky odpovede. Musím mať zdravotné poistenie – čo keď sa mi niečo stane? Nemám kontrolu nad svojím telom. “ Takéto viery sa držia prevažne neúčinného a nákladného systému zdravotnej starostlivosti.

Z širšej perspektívy tento pocit bezmocnosti v spôsobe vytvárania fyzickej pohody vyústil do zlého energetického manažmentu fyzických a duševných zdrojov, čo sa prejavilo v súčasnej epidémii vážnych chorôb.

Choroba je vnútorný boj a ľudia čiastočne ochorejú, pretože zastavia svoj duševný a emocionálny rast, ktorá uzatvára prístup ku kozmickým a duchovným spojeniam a energiám. Túžba mať niekoho iného, ​​kto by mal na starosti opravu a starostlivosť o telo, vytvorila ťažkopádnu byrokraciu pri riešení zdravotných problémov od kolísky po vážne, ktoré sú väčšinou založené na podmienených obavách, ktoré sa v mysli vytvárajú.

Ak chcete v týchto dobách transformačných zmien žiť dobre a prosperovať, je vašou výhodou prijať vieru v životne dôležité zdravie a prijať zodpovednosť za schopnosť ho vytvárať.

Ako mnohí objavujú, liečba nie je celkovým zámerom modernej medicíny, pretože liečba – zahŕňajúca použitie drahých jedov a liekov – je oveľa lukratívnejšia ako odhalenie príčiny a účelu fyzickej a / alebo duševnej nerovnováhy. Tento zhubný prístup k zdraviu slúži iba na väčšie zaťaženie tela. Maskovanie príznakov choroby pomocou liekov iba ospravedlňuje procesy deštruktívneho myslenia a hlboké vnútorné pocity bezmocnosti a bezmocnosti, ktoré sú základom problému.

Nevyriešené emočné traumy sú skutočnými základnými problémami chorôb.

Slabé myslenie a vedenie falošného života oslabujú telo, a rozsiahla epidémia vážnych chorôb je priamym dôsledkom toho, že väčšina ľudí v minulom storočí prijala obmedzujúce presvedčenie o fungovaní tela. Celkom čestne k sebe si musíte položiť otázku: „Komu skutočne prospieva správa mojich sebakonceptov?“