Naše Infoceuticals, navrhnuté tak, aby ste si ich mohli brať doma v nepretržitom dennom protokole, vám umožňujú osloviť energetické prostredie tela a pomáhajú zapnúť samoopravný systém tela – ovplyvňujúci fyziku tela, ktorá následne riadi všetky ostatné aktivity tela. .

Náš jedinečný rad Infoceuticals, zakódovaný opravnými informáciami, ktoré pomáhajú telu vrátiť sa k optimálnejšiemu plánu pre zdravie a pohodu, je založený na našom vlastnom a rozsiahlom mapovaní poľa ľudského tela za posledných 30+ rokov.

Každý Infoceutical je vybavený špecifickými bioinformáciami na podporu rôznych orgánov alebo systémov tela. Ich úspech spočíva v rezonancii so zdravými aspektmi tela, navedení čohokoľvek nezdravého späť do ideálneho stavu prostredníctvom sily rezonancie.

Tajomstvo nápravy riadiaceho systému tela spočíva v informáciách obsiahnutých v týchto liekoch. Infoceuticals obsahujú filtrovanú vodu a mikrominerály a sú potlačené špeciálne modulovanými fotónmi a magnetickými poľami pod vysokonapäťovým elektrostatickým nábojom. Tým sa nastavia špecifické rezonančné kvality na podporu zlepšenej funkcie v tele.

Odolnosť tela voči bylinkám, potravinám alebo terapiám je často funkciou narušenej absorpcie alebo skreslených informácií.

To znamená, že predtým, ako telo môže optimálne reagovať na konvenčné alebo alternatívne liečebné terapie, musíme najprv popracovať na jeho schopnosti absorbovať a používať výživové, energetické alebo alopatické lieky, ktoré dostáva.

Pretože Infoceuticals podporujú telo pri obnove jeho vlastného najlepšieho stavu fungovania, praktizujúci zo širokého spektra prírodných a alternatívnych zdravotných modalít zistili, že dosahujú lepšie a rýchlejšie výsledky, keď kombinujú Infoceuticals s ich inými wellness prístupmi. Najdôležitejšie je, že Infoceuticals sú bezpečné a ľahko sa používajú.

Jedným z týchto úžasných informácií je aj LIBERÁTOR Infoceutical , názov je vybraný tak, aby odrážal jeho mocné poslanie oslobodiť vás od bremena minulosti. Na rozdiel od čohokoľvek iného, ​​Liberator pôsobí na emocionálnej úrovni cez mozog a slúži ako komplexný odblokovač šokov a tráum, ktoré môžu pretrvávať vo vašom podvedomí. Liberator Infoceutical, navrhnutý tak, aby vyniesol tieto pochované emócie na povrch na spracovanie, zohráva kľúčovú úlohu aj pri obnove toku životne dôležitých informácií medzi vašim centrálnym nervovým systémom, srdcom a matricou spojivového tkaniva. Účinky využitia potenciálu Liberatora nie sú ničím výnimočným. Môžete zažiť živé sny, intenzívnejšie snívanie, trvalý pocit šťastia, lepší spánok, lepšie schopnosti riešiť problémy a výrazné zníženie úzkosti.

Je to transformačná cesta smerom k svetlejšej budúcnosti.Keď sa vydáte na túto oslobodzujúcu cestu, zistíte, že ste nezaťažení váhou minulosti a budete môcť naplno prijať prítomnosť.

Vstúpte do sveta Liberator Infoceutical a zažite hlboký posun, ktorý môže priniesť do vášho života.

Ja ho s láskou nazývam „urýchľovač vedomia“.:)