Pokiaľ ide o zdravie, výživu a farmaceutickú medicínu majú svoje úlohy. Prvý z nich poskytuje fyzické stavebné kamene potrebné pre dobré zdravie, zatiaľ čo druhý môže pomôcť zmierniť príznaky chorôb.

Obaja však pristupujú k zdraviu z chemického hľadiska. Budúcnosť zdravia sa zameriava aj na fyziku tela. Energia študovaná vo fyzike je to, čo v skutočnosti poháňa chémiu tela, takže ak dokážeme porozumieť energii a tomu, ako je ovládaná, môžeme podporovať zdravie zo zásadnejšej úrovne.

Radi tomu hovoríme „dostať sa ku koreňovým príčinám“ a to je úloha bioenergetiky . Existuje konvenčná oblasť štúdia, kde sa bioenergetika zameriava na to, ako bunky vyrábajú energiu (ATP) chemicky, ale v širšom zmysle sa bioenergetika zameriava na všetky spôsoby akumulácie a kontroly energie. A funguje to na hodnotení a oprave tela z tejto úrovne.

Takže energo posúdenie je niečo, čo nie je otestovať telo chemicky, ale testuje svoj energetický systém schopný to pochopiť v tomto hlbšej úrovni. To znamená, že existuje niekoľko typov bioenergetických hodnotení a urobili sme maximum, aby sme ich tu pre vás zaradili, aby ste mali lepší prehľad o tom, čo je k dispozícii.

Ale najskôr pár myšlienok o tom, čo hľadať a čomu sa pri takomto teste vyhnúť.

Na čo sa zamerať pri bioenergetickom hodnotení

Zatiaľ čo väčšina bioenergetických hodnotení sa zameriava na testovanie zdravia alebo rovnováhy častí tela, z nášho pohľadu nás toto zameranie stále núti pozerať sa skôr na fyzické časti tela než na jeho energetické funkcie. Máme pocit, že bioenergetika by to mala rozdeliť o niečo ďalej na 3 primárne oblasti, pretože tieto určujú, či je energetický systém schopný správne riadiť operácie tela:

1.Energetické hladiny     2.Informačná integrita / presnosť     3.Voľný tok týchto informácií

To je dôvod, prečo okrem iného (napríklad kritické zosúladenie s vlastnými poľami Zeme), NES Health rieši všetky tieto.

1.Energetickí vodiči podporujú energetické hladiny v tele. ED

2.Energetické integrátory (každodenné operácie) EI a energetické terény ET (liečebný alebo nápravný systém tela) sa zaoberajú informačnou integritou.

3.Toxíny, patogény a možno najčastejšie nevyriešené šoky, traumy a stres môžu zablokovať správny tok informácií. Mnoho z našich informačných systémov podporuje proces odstraňovania toxínov z tela. Energetické terény sa podieľajú na celistvosti telesných tkanív, ktoré môžu eliminovať fyzické patogény alebo ich energetické podpisy. Naše informačné systémy mysle a tela sú navrhnuté tak, aby podporovali čistenie emocionálnych blokov.

Tento bioenergetický pohľad na telo je dôvod, prečo NES Health netestuje len „pečeň“. Skôr testujeme „Driver Liver“ (ako dobre je pečeňové pole napájané na fungovanie pečene?); testujeme „integrátor pečene“ (ako dobre komunikuje pečeň v sebe a s inými časťami tela?); a testujeme energetické terény súvisiace s pečeňou (ako dobre fungujú jej nápravné správy?).

Výživa (a ďalšie prvky životného štýlu) sú pre to všetko kritickými partnermi, preto ich vôbec nezľavujeme. Náš kurz bioenergetického životného štýlu (dostupný prostredníctvom našich terapeutov ) v skutočnosti učí ľudí o návykoch zdravého životného štýlu v oblastiach tela, mysle, sociálnych vecí a životného prostredia. Toto sú cenné testy v rámci bioenergetického hodnotenia – väčšina systémov, vrátane nášho, sa na ne pozerá. Sme však presvedčení, že nestoja osamotení – že informačná / energetická stránka wellness musí hrať úlohu u mnohých ľudí v procese uzdravovania.

Čomu sa vyhnúť v bioenergetickom hodnotení

Napriek zjavným právnym dôsledkom existujú spoločnosti, ktorých hodnotenia naznačujú fyzickú prítomnosť patogénov alebo dokonca špecifické zdravotné choroby. Odporúčame vyhnúť sa týmto hodnoteniam, pretože sa pokúšajú tvrdiť o fyzickom tele, nie o jeho energetickom systéme. Cítime, že to nie je úprimná reprezentácia toho, o čom čítanie je.

Podobným spôsobom by sme sa vyhli tým, ktorí prezentujú svoje hodnotenia ako naznačujúce fyzickú prítomnosť toxínov alebo nutričné ​​nedostatky.

NES Health posudzuje to, čo nazývame energetické terény, čo sú informačné cesty tela k udržaniu zdravých tkanív (alebo k ich uzdraveniu v reakcii na choroby). Vzhľadom na ich asociáciu s určitými tkanivami môžu mať sekundárny vzťah k určitým patogénom (fyzickým alebo virtuálnym), ale prioritné čítanie neznamená prítomnosť patogénu. Tiež netestujeme na žiadne choroby.

Ponúkame environmentálnu obrazovku (zaoberajúcu sa toxínmi) a nutričnú, ale v oboch prípadoch hodnotíme iba reakciu telesného poľa na položku, ktorá môže naznačovať fyzickú prítomnosť alebo nedostatok niečoho.