Ako sa dni skracujú a teploty klesajú, vstupujeme do mesiaca november. Pre mnohých môže toto ročné obdobie priniesť sezónne zmeny nálady a znížené úrovne energie. Sme tu, aby sme vám ponúkli rady a podporu v boji proti sezónnej depresii, aby ste túto sezónu mohli prijať s odolnosťou a pozitívnosťou.
Sezónna depresia, tiež známa ako sezónna afektívna porucha (SAD), je typ depresie, ktorá sa vyskytuje počas špecifických ročných období, zvyčajne v jesenných a zimných mesiacoch.
Navyše bioenergetika, holistický wellness prístup, je sľubnou metódou na riešenie SAD. Bioenergetika zahŕňa energetické liečebné techniky, vrátane infoceutických prípravkov, Reiki a ďalších, na odblokovanie toku energie, vyrovnávanie čakier na riešenie emocionálnej nerovnováhy a uvoľnenie uložených emócií a traumy z tela.
Niektorí bioenergetickí praktici využívajú rôzne energetické liečebné techniky, na obnovenie toku energie v tele. Tieto techniky môžu pomôcť uvoľniť blokády a podporiť relaxáciu, znížiť príznaky depresie a zlepšiť celkovú náladu.
Ako uvádza NPR www.npr.org , letný čas sa končí v zime, takže je ideálny čas na nástup sezónnej depresie. S príchodom zimy a temnejšími dňami sa často zvyšuje hladina stresu, čo vedie k pocitom depresie. Nový výskum však naznačuje, že slnečné svetlo môže pomôcť znížiť riziko sezónnej depresie. Podľa doktorky Eleny Ivanovej, výskumníčky z Bristolskej univerzity, „čím viac slnečného svetla je, tým je menej pravdepodobné, že ľudia budú mať depresiu v porovnaní s tmavými mesiacmi.“
Bioenergetika zdôrazňuje dôležitosť vyrovnávania energetických centier tela, známych ako čakry. Každá čakra je spojená s rôznymi aspektmi našej fyzickej a emocionálnej pohody. Posúdením a opätovným vyvážením týchto energetických centier môžu bioenergetickí odborníci riešiť špecifické emocionálne nerovnováhy, ktoré prispievajú k sezónnej depresii.
Sezónna depresia je často sprevádzaná nevyriešenými emóciami a traumami z minulosti. Bioenergetické prístupy môžu pomôcť jednotlivcom uvoľniť uložené emócie a traumy z tela, čo umožní emocionálne uzdravenie a zlepšenie duševnej pohody.
Bioenergetika podporuje prax všímavosti a meditácie ako prostriedku na spojenie sa s prítomným okamihom a kultiváciu sebauvedomenia. Tieto praktiky môžu pomôcť jednotlivcom rozpoznať negatívne vzorce myslenia a kultivovať pozitívnejší mentálny pohľad, čo v konečnom dôsledku znižuje príznaky sezónnej depresie.
To je dôvod, prečo je tento mesiac odporúčaným infoceutikom „MIER“. Tento inovatívny produkt je navrhnutý tak, aby podporoval pokojný duševný stav, zlepšoval duševnú jasnosť a podporoval sebadôveru. Okrem toho hrá kľúčovú úlohu pri posilňovaní spojenia medzi našou hlavou a srdcom, čím uľahčuje riešenie konfliktov, ktoré často vznikajú medzi našimi emóciami. a racionálne myšlienky.
Ďalšie odporúčané NES Infoceuticals:
DAY je navrhnutý tak, aby pomohol lepšie využiť denné svetlo, ktorému sú pacienti vystavení. Tiež zmena času, prostredia,práca na smeny,hydratácia buniek.
Energia Lásky ( LOVE Infoceutical) a Srdce (ED2, ED6, EI4) všetky podporujú bytie v danom okamihu. Mier (Infoceutical): spája energiu srdca s mozgovým kmeňom, kde sú uložené alebo prístupné primitívne emócie, s cieľom pomôcť tieto emócie liečiť.
PEACE Infoceutic – kratšie dni a chladnejšie teploty môžu znamenať posun v našom pocite pohody. Počas tohto obdobia sa mnohí z nás môžu stretnúť s potrebou ďalšej podpory.
Začlenením tohto mocného nástroja podľa posledných výskumov kvantovej biofyziky do vašej dennej rutiny môžete prejsť sezónnym prechodom s obnoveným pocitom emocionálnej rovnováhy a pozitivity, v konečnom dôsledku prijať november a nasledujúce mesiace s odolným duchom.
Krásnyzimný čas:))